lauantai 13. helmikuuta 2016

Eilinen oli kamala päivä

Mitä jos olisin kuollut? Kuinka tyhmä olenkaan ollut. Oikeastaan tyhmä on väärä sana. Tilannetta kuvaisi ennemminkin epätoivoinen. Ulkoiluryhmässä yritin hypätä kolme kertaa auton alle ja sisällä hirttää itseni kaapin oveen. Tämä kaikki eilen. Voimani olivat silloin aivan lopussa, olin väsynyt omaan olotilaani. Tahdoin vain kuolla. Kuolema oli koko ajan mielessäni. Kuinka loppu ihminen voikaan olla, jotta tekee tällaista?

Jouduin näiden tapahtumien seurauksena kahden hoitajan ja lääkärin puhutteluun. Sieltä tuli tiukkaa settiä. He sanoivat, että he eivät voi estää minua kuolemasta, vaikka kuinka haluaisivatkin. Että se on minun oma päätökseni, pysyä hengissä. He pakottivat minut lupaamaan, että en yritä tappaa itseäni viikonlopun aikana. Sanoin, että yritän luvata. Se ei heille riittänyt. He sanoivat, että minun pitää luvata.

Tänään en ole tehnyt itselleni mitään, vaikka vähällä oli. 

Ihan muutama yksityiskohta vielä: Hirttäytyminen sattuu aivan kamalasti. Tuntuu, kuin aivot ja silmät pullistuisivat päästä ja pää räjähtäisi käsiin. Tuskin kukaan haluaa kokea sellaista.

2 kommenttia:

  1. Voimia, tsemppiä, haleja! Toivon sulle kaikkea hyvää, toivottavasti elämä voittaa ♥

    VastaaPoista
  2. Paljon kiitoksia tsempeistä ja haleista, ihana <3 !!

    VastaaPoista