sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Kuuluu parempaa

Sähköhoito on alkanut tepsiä! Olen kuulemma silminnähden virkeämpi, enkä yritä tappaa itseäni jok' ikinen hetki. Minua ei enää ahdistakaan koko ajan! Jaksan käydä joka päivä suihkussa ja laittaa hiukseni pinnillä kiinni otsani sivulle. Eilen sain lomaa sairaalasta ja jaksoin kierrellä äitini kanssa kaupungilla monta tuntia sekä käydä pitkällä lenkillä koirien kanssa. Loma todellakin virkisti ja minua vähän harmitti palata sen jälkeen takaisin sairaalaan..

Kuulemma jos kaikki ulkoilut menevät hyvin ja täällä sisälläkään en yritä esim. hirttää itseäni kaapin oveen, voin saada pian vapaakävelyt :D!!!Ja niiden jälkeen sairaalasta yölomaa! En aio pilata mahdollisuuksiani saada molempia, en todellakaan! Aion käyttäytyä takuulla "kiltisti". Lupaan sen.

Nyt uusimpana uutena asiana täällä sairaalassa on alettu selvittelemään dissosiatiivisia oireitani. Joskus tuntuu, että en ole läsnä omassa kehossani eli ikään kuin leijun sen yläpuolella, vajoan ylös-tai alaspäin tai joku kehon osani ei tunnu omaltani. Minua on koulukiusattu pahasti aikoinaan, eli dissosiatiiviset oireeni saattaisivat selittyä sillä. Ne usein nimittäin saavat alkunsa jostain traumaattisesta kokemuksesta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti